Mandalamåleri Kurs
                  Lör 
6/3 kl 9-17
Hjärtligt Välkommen till 1 heldag där du kan sjunka in i mandalans helande cirklande rörelser som vägleder dig djupare in i dig själv & där du kan fylla dig med de färger din själ längtar efter att smälta samman med just nu. 
Du kan tryggt överlämna dig till din inre kreativa skapelse process och försöka så gott det går att släppa på krav, prestation, jämförelse och samtidigt låta portarna till inspirationens källa öppnas och få flöda modigt & fritt.
Den Heliga Cirkeln som Mandala betyder på sanskrit omsluter dig mjukt utan början och utan slut, det är en evig rörelse som hjälper dig att vara närvarande i varje penseldrag och samtidigt att slappna av på djupet där stress släpper och kreativ återhämtning sker .
Kom & låt Barnet får komma ut och leka & skapa, njut av att bara få vara, & känna glädjen av att få skapa av ditt eget hjärtats lust ♥ 
Inga som helst krav på tidigare erfarenheter.
Alla kan måla-hurra!


Vi börjar Dagarna med en stilla påfyllande klangvila, sedan målar vi med avbrott för veg. ekolunch & rawfoodfika.
Inga krav på att nånsin ha målat förut.Vi använder oss utav olika metoder som jag går igenom; kalkera från mandalamallar, passare eller fritt. Allt är tillåtet och OK.
Investering; 1650:- Företag + moms
Ingår; målarduk,färger, veg. eko lunch & fika. Max 6 deltagare

 

Ord från deltagare;
Så Tacksam efter två fantastiska dagar fyllda av Mandalamåleri, klang ,skratt och god mat. Bra guidning genom måleriet, älskar att allt är kravlöst och så avslappnat. Även tacksam över mötet med de andra fantastiska kvinnorna på kursen/Amanda

Två dagar med mandalamåleri, klang, god mat & trevlig samvaro i Annikas fantastiska hus.
Förresten......inte bara god mat, utan helt fanstastisk GOD MAT.
Från att första dagen måla pedantiskt och med stor kontroll & noggranhet ändrades detta till att måla lite hur som helst, det som KÄNDES bra just då.......och sån är inte jag!!! Men mandalan fick mig att släppa alla tankar om att allt måste vara perfekt och det kändes så bra & befriande! Och vilken ynnest att ha en riktig konstnär som " fröken". Tack Annika // Nina W

Härligt med en helg utan stress & låta kreativiteten smyga tillbaka in i mitt liv-jag har längtat! Förutom mandalamåleriet har helgen vart fylld utav GOD mat,fika,stillhet,klang ,dans & hjärtliga samtal .
Detta har varit undantryckt i åratal, men nu är det verkligen dax att ta mig tid till att skapa igen. Tack/ Helen 

Tack för en helt otroligt härlig helg- det började med avslappnande klanger från de tibetanska skålarna & sen bara måla måla måla, så påfyllande,lugnande & inspirerande för hela mig på alla plan.
Lite avbrott för supergod mat sen tillbaka till mandalan :) 
Tacksam över att jag gav mig själv denna helg, behövdes verkligen efter all stress och många år av längtan efter att skapa, men som jag dumt nog ignorerat. Jag som alltid älskat att vara kreativ- men nu har jag fått ny energi och inspiriation. Tack för det ! -// Ulla